- Palvelut -Pintaruiskutettava polyuretaanivaahto


Vaahdotettu polyuretaani (lyh. PU) on markkinoiden tehokkain laajassa käytössä oleva rakennuseriste. Jo ohuet eristevaahdolla tehdyt paksuudet takaavat huippuluokan lämmöneristyksen.

Pintaruiskutettavaa polyuretaanivaahtoa voidaan ruiskuttaa lattioihin, seiniin ja kattoihin, siis myös ylöspäin. Vaahtoa on kahta eri päätyyppiä, umpisoluista ja avosoluista eli kevytvaahtoa.

Polyuretaani muodostetaan kahdesta komponentista, jotka sekoittuessaan polymeroituvat ja vaahdottuvat; vaahto on jonkin aikaa tahmeata, kunnes polymeroitumisreaktio on edennyt loppuun.
Kaksikomponenttisuus vaatii tarkoitukseen sopivan ruiskutuskaluston, jotta kemikaalit sekoittuvat läpikotaisin ennen kuin ne lähtevät ruiskutuspistoolista.

Pintaruiskutettavaa polyuretaania voidaan käyttää rakennuksissa alapohjissa, seinissä sekä yläpohjissa. Polyuretaani sekä lämmöneristää että tiivistää rakenteen ja toimii samalla höyrynsulkuna. Kun vanhoissa rakenteissa vanha eriste korvataan polyuretaanilla, saadaan rakennuksen mittoja muuttamatta aikaan nykyvaatimukset täyttävä eriste. Tämä on hyvin tärkeätä sellaisissa saneerauskohteissa, joissa halutaan säilyttää vanhat rakennepaksuudet mutta tuoda eristys nykypäivän tasolle


Uretaanieristys


Tarjoamme markkinoille ainutlaatuisen ruiskutettavan polyuretaanieristeen sekä suljetulla että avoimella solulla.

Ruiskutettavan eristeen etuna hyvien lämpöarvojen lisäksi on asennusnopeus, saumattomuus ja mahdollisuus eristää kaiken muotoisia pintoja ja materiaaleja.

Polyuretaani on homehtumaton, painumaton ja ekologinen valinta.


Avoin solu:

Homehtumaton, painumaton ja hengittävä uretaani jolla hyvät U-arvot!

M1-sertifioitu, sopii erinomaisesti sisäilmarakentamiseen
Käytetään alapohjissa, seinissä ja yläpohjissa. 


Suljettu solu:

Homehtumaton uretaani, kaasu- ja vesitiivis eristys jossa myös hyvät U-arvot.

Käytetään vaativissa kohteissa, joissa tarvitsee estää Radonin ja muiden haitta-aineiden pääsy huonetilaan ja kosteuden pääsy rakenteisiin. Alapohjat, kellarit, tukimuurit, laatat jne.Uretaanieristyksen hinta


Suunnittelemme jokaisen kohteen eristyksen yksilöllisesti. Hintaan vaikuttaa valittu eriste, eristepaksuus ja eristettävä pinta-ala. Varsinaisesti mitään ns. katalogi -hinnastoa ei siis ole, mutta kysymällä saa suuntaa antavaa hinta-arviota ja tietenkin voi pyytää myös virallisen tarjouspyynnön sitovan hinnan kera.  Älä siis epäröi kysyä!

Pohditaan yhdessä sopiva ratkaisu!